مگ بلاگ

ارسال مجدد تصادفی در TikTok؟ در اینجا نحوه لغو آن آمده است

ارسال مجدد تصادفی در TikTok؟  در اینجا نحوه لغو آن آمده است

به راحتی می توانید با دسترسی به خود ویدیو از طریق برنامه تلفن همراه، ارسال مجدد تصادفی را لغو کنید. اگر همچنان ویدیوی TikTok را روی صفحه پخش می‌کنید، این ساده‌ترین روش برای استفاده است. در غیر این صورت، می‌توانید به راحتی از عملکرد جستجوی برنامه برای جستجوی ویدیویی که به اشتباه بازنشر کرده‌اید استفاده کنید و کارهای زیر را انجام دهید:

  1. ویدیویی را که قصد ارسال مجدد آن را نداشتید باز کنید.
  2. روی نماد اشتراک گذاری ضربه بزنید. این فلش سمت راست در پانل ناوبری سمت راست است.
  3. روی «Remove repost» ضربه بزنید.

ارسال مجدد به طور خودکار، بدون نیاز به تایید مجدد اقدام، لغو خواهد شد. سپس یک پیام کوتاه «نشر مجدد شما حذف شد» باید در بالای ویدیوی TikTok ظاهر شود.

به طور مشابه، همچنین می‌توانید از طریق صفحه نمایه TikTok خود به همه ارسال‌های مجدد خود دسترسی داشته باشید و مواردی را که دیگر نمی‌خواهید حذف کنید. به شرطی که به آخرین نسخه برنامه تلفن همراه TikTok به روز رسانی کرده باشید، کاری که انجام می دهید این است:

  1. TikTok را راه اندازی کنید.
  2. از منوی ناوبری پایین، روی Profile ضربه بزنید.
  3. به تب Repost پروفایل خود بروید. این نماد با دو فلش است که یک دایره را تشکیل می دهند.
  4. ویدیوی TikTok را که می‌خواهید حساب خود را از آن جدا کنید، انتخاب کنید.
  5. روی نماد اشتراک گذاری ضربه بزنید.
  6. روی “حذف پست مجدد” ضربه بزنید.

باز هم، یک اعلان سریع باید روی صفحه ظاهر شود که به شما اطلاع می دهد که ارسال مجدد حذف شده است. متفاوت از نسخه قبلی برنامه TikTok، یک پاپ آپ تأیید دیگر بعد از آن ظاهر نمی شود.

امتیاز شما به این نوشته چند است؟
5 راه برای دانلود فیلم در اندروید

5 راه برای دانلود فیلم در اندروید

فیلم‌هایی که از طریق YouTube کرایه یا خریداری می‌شوند نیز تا زمانی که به همان حساب وارد شده باشید، می‌توانند از Google TV نیز دسترسی داشته باشند. اما در حالی که ممکن است چنین باشد،

آماده خارج از جاده، اگر هستید

آماده خارج از جاده، اگر هستید

این سرگرمی اطلاعاتی بر روی یک صفحه نمایش لمسی قابل توجه 13.4 اینچی، با پشتیبانی بی‌سیم Apple CarPlay و Android Auto، به‌علاوه یک پد شارژ بی‌سیم تلفن در کنسول مرکزی ارائه می‌شود. دسترسی به Google