مگ بلاگ

در اینجا نحوه حذف چت ربات “My AI” از صفحه چت خود در برنامه Snapchat آورده شده است.

در اینجا نحوه حذف چت ربات “My AI” از صفحه چت خود در برنامه Snapchat آورده شده است.

به طور پیش فرض، هوش مصنوعی من به بالای صفحه چت اسنپ چت شما پین می شود. متأسفانه، بر خلاف مسدود کردن شخصی در اسنپ چت، حذف هوش مصنوعی من در حال حاضر فقط برای مشترکین Snapchat+ در دسترس است. این بدان معناست که برای دسترسی به این ویژگی باید هزینه اشتراک ماهانه 3.99 دلار بپردازید. اگر اشتراک خود را در هر زمانی لغو کنید، چت ربات هوش مصنوعی اسنپ چت دوباره در صفحه چت شما ظاهر می شود، بنابراین فقط در صورتی مشترک شوید که قصد دارید هزینه ماهانه را پرداخت کنید.

به شرطی که مشترک Snapchat+ هستید، این مراحل را برای حذف هوش مصنوعی من دنبال کنید:

  1. برای باز کردن چت های خود، انگشت خود را از صفحه دوربین به سمت راست بکشید.
  2. هوش مصنوعی من را فشار داده و نگه دارید.
  3. روی تنظیمات چت ضربه بزنید.
  4. روی Clear from Chat feed ضربه بزنید.

اگر می‌خواهید به جای حذف ربات چت، پین هوش مصنوعی من را بردارید، این مراحل را دنبال کنید:

  1. به پروفایل اسنپ چت خود بروید.
  2. روی بنر Snapchat+ در بالای صفحه ضربه بزنید.
  3. کلید کنار هوش مصنوعی من را روی Unpinned قرار دهید.
امتیاز شما به این نوشته چند است؟