مگ بلاگ

نحوه لغو اشتراک Disney+: راهنمای گام به گام

نحوه لغو اشتراک Disney+: راهنمای گام به گام

هنگامی که لغو دسترسی خود به محتوای Disney+ را تمام کردید، مگر اینکه در آینده برنامه‌ای برای اشتراک مجدد داشته باشید، واقعاً نیازی به داشتن یک حساب کاربری در پلتفرم نیست. در اینجا نحوه حذف دائمی حساب Disney+ خود از طریق رایانه آورده شده است:

  1. یک برگه مرورگر وب را باز کنید و به disneyplus.com بروید.
  2. دکمه ورود به سیستم را بزنید.
  3. آدرس ایمیلی را که برای ثبت نام در Disney+ استفاده کردید وارد کنید و روی Continue کلیک کنید.
  4. رمز عبور Disney+ خود را وارد کرده و وارد شوید.
  5. نمایه اصلی خود را انتخاب کنید.
  6. ماوس را روی نماد نمایه خود در گوشه سمت راست بالای صفحه نگه دارید و Account را انتخاب کنید.
  7. در قسمت تنظیمات، حذف حساب را انتخاب کنید.

در این مرحله باید آدرس ایمیل و رمز عبور خود را دوباره وارد کنید. هنگامی که این اقدام را تأیید کردید، باید یک کد تأیید شش رقمی را که در صندوق ورودی ایمیل خود دریافت می‌کنید، وارد کنید تا حذف حساب +Disney نهایی شود. اگر گزینه Delete Account خاکستری است، به این معنی است که شما هنوز اشتراک Disney+ فعالی دارید. قبل از اینکه بتوانید ادامه دهید، ابتدا باید آن را لغو کنید.

فرآیند حذف حساب باید تا حدودی از طریق برنامه تلفن همراه Disney+ و همچنین از طریق مرورگر وب تلفن همراه، با چند مرحله متفاوت، یکسان باشد. حذف حساب Disney+ شما، تمام اطلاعات شخصی مرتبط را از سوابق Disney+، از جمله آدرس ایمیل، نام و نام خانوادگی، و نام نمایه و سایر موارد پاک می‌کند. اطلاعات اضافی حساب نیز ناشناس می‌شوند تا دیگر با آدرس ایمیل شما که قبلاً در پرونده بود مرتبط نباشند.

طراحی سایت
و فروشگاه آنلاین
صاحب
کسب و کار شوید!
فقط با دو میلیون
تماس بگیرید